Vi tror på, at klare linier skaber det bedste klima. Både for medarbejdere og patienter. Du kan læse om vores betalings- og afbudspolitik og være med til at hjælpe det gode klima på vej.


Prisliste og betaling

Du kan finde en opdateret prisliste her på sundhed.dk.

Der afregnes efter hver behandling. Vi tager Dankort og kontanter, men ikke Mastercard og andre betalingskort. Vi laver ingen afdragsordninger, men udarbejder gerne overslag på behandlinger.


Afbud

Har du en aftale på klinikken, som du vil melde afbud til, skal det ske med min. 2 timers varsel. På denne måde har vi mulighed for at tilbyde tiden til en anden.

Hvis du udebliver fra en aftale, er det forbundet med store omkostninger for os, og du vil derfor blive afkrævet et udeblivelseshonorar. Størrelsen på dette honorar er fastsat i en overenskomst mellem Tandlægeforeningen og Regionerne.


Tilbage til forsiden

Om Opnørgården

Inspireret af pakhusene i 1800-tallets Aabenraa er Opnørgården en moderne historisk bygning, der fra sin placering midt i byen hylder byens søfartshistorie. Samtidig går vi fremtiden i møde i vores nye lokaler, hvor kvalitet og fremsyn kendetegner både byggeriet og vores arbejde.